2016. ápr 26.

Ezért ne higgy a női magazinos fogyókúráknak

írta: tanulj meg enni
Ezért ne higgy a női magazinos fogyókúráknak

A női magazinok körében megfigyelhető, hogy ahány női magazin van annyi fogyókúrás tévhitek. Ahány kiadott lapszámuk annyi fogyókúra létezik már a világban. Szerinted mennyire lehet igazuk ezek után nekik? Van értelme továbbiakban is venni őket? A választ rád bízom, mert én nem mondhatom meg, hogy miben higgy, de talán segíteni tudok abban, hogy mit kerülj el a női magazinok olvasásánál. További fogyás tippekért iratkozz fel az ingyenes diéta tanfolyamunkra jobboldalt.

fogyókúrás tévhitek

Miért olyan népszerűek a fogyókúrás tévhitek?

Kezdjük ott, hogy miért van ennyi fogyókúra? Először is, ha mindig ugyanazt mondaná mindenki, akkor nem lenne biznisz benne. Nem tudna senki se eladni annyi példányszámot, mint eddig. Ezért mindig újat találnak ki, de az már senkit nem érdekel, hogy van-e realitás alapja vagy sem. Elsősorban ezért vannak a fogyókúrás tévhitek. Elég, ha egy kicsit megváltoztatjuk az előző magazin írásaiban a leírtakat és máris kapkodják az emberek.

Mely fogyókúrás tévhitek kerülendők?

Manapság nagyon mennek azok a módszerek, amikor azt mondják, hogy egyél ezt, igyál azt és egy hét alatt 3-10 kilót fogyhatsz. Ezek a fogyókúrás tévhitek a legrosszabbak, hiszen nagyon nagy reményt keltenek majd ugyanekkora csalódást fognak okozni, hiszen nem lehet ennyit ilyen rövid idő alatt fogyni. Amikor azt látod, hogy heti egy kilónál többet ígérnek, na az mind kamu. Lehet, hogy fogytál vele, de tuti vissza fogod hízni. Az éhségcsökkentő, béltisztító, vízhajtó, haslapító, emésztéskönnyítő, stb. módszerek is mind fogyókúrás tévhitek. Ezeket azért írják, mert mindenki a lehető leggyorsabban akar fogyni titokban, MINDENKI. És mindenki elcsábul, mikor azt hallja, hogy 5 kiló 1 hét alatt. Ezektől a fogyókúráktól csak a pénztárcád lesz könnyebb, de te lehet, hogy több leszel hosszú távon. Van az a mondás, hogy lassan járj tovább érsz. Ez a fogyásnál szó szerint igaz. További fogyás tippekért iratkozz fel az ingyenes diéta tanfolyamunkra jobboldalt.

Szólj hozzá